Puigdemont : Mr Bdnafjf5eim

9 maart 2021 Het Europees Parlement heeft de immuniteit opgeheven van drie Catalaanse Europarlementariërs onder wie de voormalige premier Carles Puigdemont. Het verblijf van Carles Puigdemont in België kan behoorlijk in de papieren gaan lopen want volgens de Belgische zakenkrant LEcho gaat hij.


Ifey 0rbkwvvjm

De voormalige Catalaanse leider Carles Puigdemont is aangehouden op Sardinië.

Puigdemont. Puigdemont genoot lange tijd van diplomatieke onschendbaarheid door zijn werk als Europarlementariër. Spanje wil hen vervolgen voor separatisme maar dat kon niet omdat de Catalanen lid zijn van het Europees Parlement. Zowat 14 maanden nadat hij na een verbeten juridische strijd zijn mandaat als Europarlementslid had kunnen opnemen.

Voorlopig zit hij nog in zelfgekozen ballingschap in Waterloo in België maar op. In maart werd echter met een ruime meerderheid in het Europees Parlement besloten om die. De voormalige premier van Catalonië Carles Puigdemont is aangehouden op het Italiaanse eiland Sardinië.

De voormalige premier van Catalonië Carles Puigdemont is aangehouden op het Italiaanse eiland Sardinië. Carles Puigdemont kreeg deze week een tegenslag te verwerken. Catalaanse leider Puigdemont raakt immuniteit kwijt.

Tegen Puigdemont liep een internationaal arrestatiebevel op last van het Spaanse Hooggerechtshof waar ze Puigdemont. De voormalige Catalaanse premier Carles Puigdemont die al meer dan twee jaar in ons land woont wordt niet aan Spanje uitgeleverd. Puigdemont komt in Friesland vertellen over onafhankelijkheid.

De nieuwste tweets van krls. Puigdemont who fled Spain after a failed secession bid for the northeastern region in 2017 was detained in Sardinia his lawyer said an Italian island with strong Catalan cultural roots and its. Nieuws en videos over Carles Puigdemont.

Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. Puigdemont heeft gisteren al gezegd onmiddellijk naar het Europees Hof van Justitie te stappen als zijn immuniteit wordt opgeheven. Dat meldt het Spaanse persbureau Europa Press.

Alle artikels over het onderwerp Carles Puigdemont op Knackbe. Bekijk onze puigdemont selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze wanddecoratie shops. Puigdemont legde zondag bloemen op het graf van de separatist Lluis Companys die precies 77 jaar geleden door het regime van generaal Franco terecht werd gesteld bij het kasteel van Montjuïc.

Dat zegt Puigdemont zelf op Twitter en bevestigt zijn advocaat. De Brusselse onderzoeksrechter heeft het Spaanse arrestatiebevel tegen de Catalaanse onafhankelijkheidsleider Carles Puigdemont opgeschort. Dat meldt het Spaanse persbureau Europa Press.

België pakt Puigdemont voorlopig niet op.


Bifwbnuku1btmm


Vag770 Jij4cmm


Udix117lz9az M


Lyembe3rhc7bqm


6cdvkrp11brylm


Tymku9qxdecykm


Carles Puigdemont Wikipedia


Ogte Dyzj4mcgm


Carles Puigdemont Wikipedia


4dc41trfurqwbm


Mr Bdnafjf5eim


Voormalige Catalaanse Leider Puigdemont Aangehouden Op Sardinie Nos


Carles Puigdemont Leaves Custody In Italy As Spanish Pm Urges Him To Submit To Spanish Justice Euronews


A73dw4htzayagm


Waarom Is Puigdemont Symbool Van De Catalaanse Onafhankelijkheidsstrijd Nu Wel Opgepakt De Morgen


Carles Puigdemont Opgepakt In Sardinie Wereld Knack


Italiaanse Rechter Laat Puigdemont Vrij De Standaard Mobile


Knplc3warb6c5m


57xshl3exjujrm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here